Hip Hup Hurrá! Hip Hip Hurrá!

 2010.02.01. 12:06

Hej Hej!

A cím az új századba való lépést ünnepli...

Ez éppen a 100. bejegyzés, így egy-két bloggal kapcsolatos érdekességgel, statisztikával búcsúztatom a századot...

Figyelem! Helyenként száraz és unalmas tények közlése következik! Csak ép elméjű embereknek ajánlott!

Az első érdekesség, hogy mindig megérzem, ha közeledik egy fordulópont. Időnként lementem a gépemre a bejegyzéseket egyesével elővigyázatosságból – megőrülnék, ha eltűnne az összes írásom. Először amikor elkezdtem lementeni, akkor derült ki, hogy pont 49 bejegyzésnél tartok, így ezután megírtam az ünnepi 50. bejegyzést. Tegnap lusta voltam blogot írni, de gondoltam valami hasznosat csináljak vele, így elkezdtem megint lementeni, ami még nem volt meg. Erre nem pont a 99. bejegyzésután jutott megint ez eszembe... Kicsit hihetetlen számomra, hogy így megéreztem mind a kettőnél, de a blogsors már csak ilyen.

Érdekesség után, következzenek a statisztikák:

Azt már tudjátok, hogy ez a 100. bejegyzés, de azt gondolom nem nézte meg mindenki, hogy ezt 157 nap alatt sikerült abszolválnom, azaz átlagosan kb. másfél naponta írtam egy bejegyzést.

November elsején nézték a legtöbben a blogomat, konkrétan 42 különböző IP-címről. A Legramatyabb nap akkor volt, amikor Magyarországon voltam és egyáltalán nem írtam semmit, mégpedig január 5.-én csupán 3-an nézték a blogomat.

Oldalletöltés szempontjából december 25.-e volt a csúcs 272 letöltéssel (csupán 16 különböző IP-címről... nem is értem) és a legrosszabb az említett január 5.-e volt a 3 oldalletöltéssel.

A legtermékenyebb hetem a 2009-es év 43. hete volt, amikor 11 bejegyzést írtam.

Más érdekesebb statisztikát a blog.hu statisztikáiból nem lehet kivenni, maximum még az utolsó 30 nap böngészőstatisztikáját: 37% Internet Explorer ; 34% Firefox ; 21% Chrome ; 3% Opera ; 2% Safari ; 3% Other (ez a 3% legyen szíves jelentkezzen és írja meg, hogy mit használ:) )

Címkék: svédország

A bejegyzés trackback címe:

https://zsolot.blog.hu/api/trackback/id/tr671719217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ssd 2010.02.01. 17:18:37

"Csak ép elméjű embereknek ajánlott!" - ez a sor után sokat gondolkodtam, hogy tovább olvassam-e:P

Jester 2010.02.01. 17:52:57

Ennyi előnye van a bloghunak. Blogspoton ugyanis (noha Google termék) nincs beépített statisztika..

Persze túljártam az eszén és csináltam :)
süti beállítások módosítása