Rolig bejegyzés

 2010.02.17. 23:20

 

Hej Hej!

Én leírhatatlanul fáradt vagyok éppen, de most nem ezzel terhellek titeket, következzen egy sokkal viccesebb folytatás. Nekem nincs erőm bejegyzést írni, majd talán holnap, ezért megkértem a Vikcit, hogy írjon most ő egy bejegyzést (már mondtam régebben is neki, hogy egyszer poénból írjon ő egyet majd valamikor). Nah ez meg is történt, de kicsit félreértett, mert ő úgy értette, hogy a nevemben kell írnia, mintha én írnám. Én arra gondoltam, hogy csak úgy magától, magáról írjon valamit, de sebaj így is szerintem eléggé vicces (nem nem vicces, mert nem kinevetem), azaz aranyos:

(Várom a kedves kommenteket:))

 

Godkväll allihopa!

Ez a szép kis mondat azt jelenti, hogy „Jó estét mindenkinek!”.  Most tanultam meg hogy  a svéd nyelvben, …………… A két dupla-vessző, FENT van a mondat előtt és mögött, nem lent mint a magyar nyelvben.  Látom, értelmes volt megint felvenni a svédet most tavasszal, különben nem tudtam volna meg ezt a fontos kis… Dolgot.

Gonosz vagyok ha megint azt írom nektek hogy túl fáradt vagyok ahoz, hogy egy hosszú händelsefull bejegyzést írjak., úgy hogy folytatom termelni az információt a tanulmányaimról.
A svéd csoportomban van egy Benny-nevü német strác, (BENNY, mint az egyik hím tag az ABBÁ-ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) lehet hogy már mondtam ezt, de ő sok mindent tud Magyarországról, meg előadta az összes magyar tudásait az első svéd órán. De ez vicces…. Én minden elmondok neki, amit tudok németül, ő pedig magyarul beszél hozzám. Hogy miket mond, az nem árulom el, mert az órán szereplői kitalált alakok a svédórán csúnya szavak hangzanak el meg  tekintését semmilyen korosztálynak nem ajánlot.

Egy másik dolog… Nem sokára itt a születésnapom ideje, és ezért szeretnék egy korridor partyt szervezni! 22 embert kellene meghívni, mivel hogy 22 éves leszek.  Ez hihetetlen.. 22 éves. De nem baj, mert ez nem egy olyan öreg kor. Még mindig úgy érzem magam mintha 19 éves lennék.

Szülinapom után közeledik a nyár!! Hát sajnos túlzásba vittem, itt a nyár kb június közepén érkezik meg, de nekem jó lesz a tavasz is. Várom a sok BBQ partyt J

Most viszont vár rám az ágyikom, lassan megyek aludni.
Legyetek jók kedves blograjóngók, még azik is akik nem olvassák a blogomat.

Hejdå sov gott och dröm sött = Sziasztok, aludjatok jól és álmodjatok szépeket

 

Címkék: svédország

A bejegyzés trackback címe:

https://zsolot.blog.hu/api/trackback/id/tr471767799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jester 2010.02.18. 12:15:46

Atom!! :D:D

Hímtag az ABBA-ban. Ezen besírtam..

Mokusmokkancs (törölt) · http://mokuska.blogol.hu 2010.02.18. 15:32:52

Azt hiszem a Bennys dolognál tutira leesett, volna, hogy ezt nem te írtad. A "hím tag" nekem is beütött.:D
süti beállítások módosítása