Hej Hej!

Nagyjából behoztam magam itt a blogomban, már csak kb. 4 bejegyzés van meg a fejemben, amit még nem írtam le. Most már ezt egy ideig nem is fogom, ugyanis most egy örömteli hírt közlök, amit egy ideje már nagyon várok. (A címet meg remélem mindenki tudja, hogy honnan van.)

Szerintem azt közületek sokan tudjátok, hogy Alex épp Koppenhágában van Diával ebben a félévben. Innen jött az ötlet, hogy ki kellene használni ezt a lehetőséget és meglátogatni őket, illetve meg kellene nézni Koppenhágát. Mindig is kíváncsi voltam a városra, A hídra:), Cristiania-ra és minden egyéb dologra. Tervből cselekedett lesz holnap, ugyanis holnap indulunk Vikivel, vonattal. A jegyet már rég megvettük, mert úgy itt olcsóbb. Az időpontról nehezen tudtunk megegyezni annak idején és most így közvetlenül előtte az az érzésem, hogy talán nem is a legmegfelelőbb időben megyünk, ugyanis úgy néz ki, hogy szinte végig esni fog, illetve a tárgyaimmal is lehet, hogy lesznek gondok.

Ettől függetlenül még mindig azt gondolom, hogy jó lesz, érdekes lesz és kalandokkal teli egy hét lesz, illetve bizakodó vagyok az időjárással kapcsolatban is. Ha viszont nem kedveznek nekünk az égiek, akkor is szerintem feltaláljuk magunkat és jól fogjuk magunkat érezni. Egy ideje már tényleg nagyon várom, de addig nem akartam erről írni, ameddig a főbb dolgokat be nem pótolom itt a blogomban. Száz dolognak is egy a vége:

HOLNAP MEGHÓDÍTJUK KOPPENHÁGÁT! :)

Ezen kívül, ami még nem elhanyagolható, hogy 3 éjszaka után onnan átruccanunk a svéd szomszédba, mégpedig Helsingborgba. Viki apukájának ott van lakása, úgyhogy a szállás ott is meg van oldva. Pár napot ott töltünk, mert egyik nap kora reggelén átruccanunk Malmőbe, Svédország harmadik legnagyobb városába (negyedik Linköping:)) és ott maradunk estig, vagy ameddig bírjuk. Jövő szombaton pedig jövünk vissza Linköpingbe, remélhetőleg sok koppenhágai, helsingborgi és malői emlékekkel, élményekkel.

Mindebből az következik, hogy jövő hét szombatig valószínűleg nem fogok itt írni, utána meg persze jönnek majd sorjában az élménybeszámolók. Erről jut eszembe, hogy vicces lesz, hogy közös ponthoz ér a http://zsolot.blog.hu és a http://diaesalex.blogspot.com . Ha írni fognak bejegyzéseket a közös élményekről, akkor szerintem jópofa lesz olvasni ugyanarról a dologról, csak két különböző nézőpontból megközelítve.

Szép hetet kívánok mindenkinek a megfelelő időjárással! :)

Címkék: svédország

A bejegyzés trackback címe:

https://zsolot.blog.hu/api/trackback/id/tr791852547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása